domingo, 2 de dezembro de 2007

De Noord Amerikaanse Unie en de Amero

november 2007
Het begin van een wereld wijd complot ?


Weinig Nederlanders hebben ooit van de Noord Amerikaanse Unie gehoord. Wellicht een kwestie van “ver van mijn bed show”, maar dat ook 95% van de Amerikanen geen weet heeft van de aanstaande samenvoeging van hun natie met Canada en Mexico is te zot voor woorden.

Opdat de criminele wereldleiders hun ondemocratische plannen kunnen verwezenlijken wordt alles in het werk gesteld om de voortgang van de agenda verborgen te houden. Mocht het onderwerp ergens in een live TV-uitzending onverhoopt ter sprake komen dan roept de presentator steevast dat zo’n Unie niet bestaat, niet in de maak is, en dat je heel ziek in je hoofd moet zijn om dit soort idiote complottheoriën te geloven.

De Amerikaanse president Theodore Roosevelt beweerde: “Achter de zichtbare regering zit een onzichtbare regering op de troon, die aan het volk geen trouw en geen verantwoording schuldig is.”De Russische generaal Leonid Ivashov verklaart in een interview: “Wij hebben te maken met een geopolitieke, supernationale kracht op het wereldtoneel. Deze geopolitieke kracht bestaat uit de rijkste families op aarde. Zij oefenen de controle uit over alle landen en alle coalities van landen. Het werkelijke doel van deze elite is complete zeggenschap op aarde.” De wereldleiders zijn niet meer dan marionetten die vanuit de achtergrond gedirigeerd worden. Onzichtbare handen trekken aan de touwtjes. Er bestaat een wereldwijde samenzwering die de meest heilige rechtsposities van de mensen met voeten treden.
George Bush senior, sprak over de New World Orde. De Amerikaanse president George Bush heeft de Democratische leiders in het Congres vergeleken met mensen die in de vorige eeuw de opkomst van Vladimir Lenin en Adolf Hitler negeerden. Hitler en Lenin wilden ook al een nieuwe wereld orde. Bush senior en Bush junior willen ook een nieuwe wereld orde.
amero4.jpg

De Amero: Op de linker afb. is een MoederGodin te zien , met in de ene hand de wereldbol en daaronder de opkomende zon ; de zon komt op voor de nieuwe wereldorde. In de andere hand heeft de Moeder Godin een speer , de griekse Godin Athena droeg ook deze speer , zij was de Godin van de oorlog.

Op de rechtse afb.is duidelijk de adelaar te herkennen. Waar hebben we die in het verleden al meer gezien ?? De Adelaar staat boven de wereld en zal dus regeren over de nieuwe wereld.

Al langere tijd gaan de geruchten dat Canada, de VS en Mexico in het geheim een Noord Amerikaanse Unie voorbereiden.

Een medewerker van het ministerie van Financiën vertelt nu dat de munt, de Amero al wordt geslagen. De dollar is in een ongekende val geraakt en waarschijnlijk niet meer te redden , dus ligt het voor de hand om een nieuwe munt te creeren , waarbij Amerika weer de overhand heeft.
Dit als tegenwicht van de Euro en als begin van de nieuwe wereld orde. De volgende stap zou dan voor de hand liggen ,het samengaan van de Euro met de Amero. Deze stap zou dan zorgen voor een machtsblok van ongekende grootte. Zonder een wereld oorlog te ontketenen zou de elite groep dus al een groot deel van de aarde in bezit krijgen.
Dat de Amero al bestaat is een vaststaand feit , ze zijn op dit moment al te bestellen.
Te bestellen bij : www.dc-coin.com Kosten : 9 dollar.Dit is het z.g. Piramide-model voor een nieuwe wereld orde , waarbij alleen de top het doel kent.


Om het grote doel te bereiken zijn er al vele mogelijkheden zoals o.a.Sinds de 2e wereldoorlogzijn er geheime verdragen tussen de V.S en Duitsland , Engeland , Rusland , China.

Privatisering van overheidstaken , waardoor eventueel verzet te laat op gang komt.

Vrije markt : zo kunnen de prijzen gemanipuleerd worden en buitenlandse bedrijven kunnen worden overgenomen , dat wil zeggen dat de macht bij een zeer kleine groep terecht komt.


Elektronisch betalen : alles kan dan gecontroleerd worden.


Het vlieg verdrag met Amerika , waarbij Amerika bankgegevens kan en mag opvragen.


Diverse economische vedragen met Amerika.


Alles op een rij gezet is de conclusie duidelijk: De Nieuwe Wereldorde is geen fantasie meer , het werkt al op volle toeren.
Clinton laat zien dat hij ook tot de nieuwe orde behoord , let op het teken dat hij maakt , dit is het kenmerk van vele wereldleiders.Ook Bush maakt dit teken.


ahmoud Ahmadinejad van Iran


Dochter van Bush

Vrouw van Bush

Source: http://www.wonderewereld.com

Sem comentários: