sábado, 1 de dezembro de 2007

Oproep aan alle mensen die nu schone energie willen

Ernst Brox
27 November 2007
Het is binnenkort gratis


Dacht u echt dat als er een doorbraak zou zijn in het opwekken van schone energie dat de overheid het zou stimuleren en dat landen bij elkaar komen en kosten wat kost dit gaan onderzoeken en maken ? Niet dus ! Uw belastingcentjes gaan grotendeels op aan militaire operaties en nieuwe technieken om doeltreffender te kunnen moorden, voor de vrede hé. Dacht u dat ze zouden stoppen met kernenergie en kolencentrales. Dacht u echt dat er niets gevonden was/is als alternatief voor bijvoorbeeld olie ? JA DUS ! … en al vele jaren terug.

Als wij u vertellen dat energie al heel ver terug in de tijd gratis had kunnen zijn, voelt u zich dan niet voor de gek gehouden!

Gaat u toekijken naar een 20 jarenplan om een klein beetje CO2 terug te dringen terwijl we 5 nieuwe kolencentrales toelaten in Nederland. En dan als laatste het volgende:

"schone auto mag later van Europarlement"
kijk even op www.theaircar.com

Doe een test en tik "free energy" of “water fuel” of “salt water fuel” in op Google, GoogleVideo of Youtube. Merk op dat bestaande auto's zo simpel kunnen worden omgebouwd om zelfs op zout water over te schakelen. EN DAN MAG EEN SCHONE AUTO LATER, SNAPT U HET NOG ? Nu ben ik geen voorstander van water als brandstof, het blijft condens geven.Daarom is er een stichting gekomen om donaties binnen te krijgen om dit verder door te ontwikkelen en te komen tot een eindproduct voor u, inclusief levering en een installatie traject. Dit is een NON profit stichting. En als we centjes overhouden zullen we dit uitbesteden om kinderen van schoon water & eten te voorzien, want zelfs dat kan de overheid ook niet! Wij hebben voor u uitvinders en wetenschappelijke teams benaderd die al erg gefrustreerd waren.

Het wachten is op een budget.

Gaat u toekijken of helpen, wij hopen op het laatste met een gift, het is een goede investering die zich terugverdient. Niet alleen voor uw centjes maar ook voor de generaties na u.

Zeg binnenkort gewoon u energie abonnement op als het aan ons ligt, benzine tanken hoeft ook niet meer.

Een slimme constructie is bedacht, u kunt binnenkort u huidige energie leverancier opzeggen en uit de SRG-generator u energie geleverd krijgen. Klein van formaat, super stil, (kunt u gras horen groeien?) en veel, heel veel power en dat niet groter dan het formaat van een schoenendoos. Geregistreerde mensen worden als eerste geïnformeerd na succesvolle proeven en testen.

Dit ondervond Eddie Sines die hier onder zijn verhaal doet.

Ik werk samen met een wetenschappelijk team & Free E Yourself Foundation dat slechts maanden verwijderd is van een volledige energiegenerator (de SRG) die werkt op basis van het principe van magnetische vloeibeweging, fotonwetenschap en supergeleiding. Het is relatief goedkoop om te vervaardigen, op schaal te brengen en zuigt ook nog kooldioxide uit de lucht. Het is ideaal voor de ruimtevaart omdat het in een zeer koude staat moet zijn om te werken en gaat enkele honderden jaren mee. Hier op aarde wordt het koel gehouden met vloeibare stikstof. De kleinste versie - de grootte van een volwassen hand - produceert 10 tot 15 kilowatt aan energie. Genoeg voor twee tot drie huishoudens. En de noodzaak voor een ontstekingsmotor verdwijnt ook omdat een auto er op kan lopen.

Conventionele natuurwetenschappers worden blind van woede als je dergelijke projecten ook maar bespreekbaar maakt (dat heeft Eddie Sines aan den lijve ondervonden). In de VS is er in ieder geval geen geld beschikbaar voor het onderzoek en ontwikkeling van zulke projecten, hoewel er bakken met geld aanwezig zijn als eenmaal het zware werk is gedaan en er een prototype is. Werk op dit vlak, verkondig de noodzaak voor een schoon energiebeleid in de wereld en alles wat op dit gebied uitkomt. De SRG is de eerste uitvoering waar wij instinctief enthousiast over zijn. Dit gaat werken. Dit snijdt hout.

Toen ik het liet zien aan mensen die normaal geld uitgeven aan van alles en nog wat, zeiden ze plotseling dat dit project TE VEEL RISICO'S met zich meebracht. Ik zei, "Jullie spenderen 900 miljoen en een magere 500.000 is te veel risico?!" Ze keken een beetje schaapachtig en bang en knikten ja, terwijl hun wetenschappelijk adviseur woedend naar de grond staarde. Ik zei, "We zijn over het keerpunt heen en de toekomst van het menselijke ras, om maar te zwijgen over alle ander leven op deze planeet, is een tikkende tijdbom en dit is TE RISICOVOL?!" "JA," was het antwoord.

Toen besefte we dat het meer dan waar was - dit is de grootste bedreiging voor de status quo en de kleine elite van diegenen die het geld beheren en beheersen. Het is niet divergerend zoals zonneenergie (hoewel zonneenergie ongelooflijke vorderingen maakt, nu dat we geen silica (silicon dioxide) meer nodig hebben en met behulp van nanotechnologie kunnen printen en kopieëren en met behulp van zonneenergie stoffen en behang etc. kunnen maken) of windenergie of de nepperij die biobrandstof heet.

De SRG betekent een grootscheepse verschuiving. Het vertegenwoordigt een systeem als een rooster. Plug het eenvoudigweg in het bestaande elektriciteitsnetwerk van je huis en je kunt aan de gang. Je hebt geen energieleverancier meer nodig. Je bent zelfstandig! En de manier waarop het werkt heeft met fotons te maken, die natuurlijk in een hogere frequentie samenwerken met 'moeder natuur' om dit mogelijk te maken.

Lees over de SRG op www.freeeyourself.com en maak hiervan deel uit als je wilt.
Schone energie NU en STEUN ONS met een gift.


Ernst Brox
FEY Foundation
Green Electric Power For FREE
Trade registered 34280796 the Netherlands
Postbank giro 5305185 te Nieuw Vennep
Tel: 06 17386309
Geplaatst door Argusoog

Source: http://argusoog.punt.nl

Sem comentários: