sexta-feira, 15 de junho de 2007

Staya Erusa – Samen zullen we de wereld veranderen

15 mei 2007
Inhoud van de film

Het is alweer vijfendertig jaar geleden dat de toen nog jeugdige Uri Geller de wereld versteld deed staan met zijn magische krachten. Het leverde hem al snel een sterrenstatus op. Op uitnodiging reisde hij naar de verste uithoeken van de aarde, verscheen aan hoven, sprak met regeringsleiders. Ook de wetenschap dook bovenop hem. Maar zelfs de meest prestigieuze laboratoria die Geller onderzochten, konden geen verklaring voor zijn ongewone talenten geven.

De nieuwe film Staya Erusa, Find the Book of Knowledge schetst een beeld van wat er zich in die dagen heeft afgespeeld, én komt met antwoorden. De makers ervan, Uri Geller en Ronald Jan Heijn, spreken van ‘een missie waarvan omvang en reikwijdte nu pas duidelijk worden’, maar die al in 1973 door ‘metaalachtige stemmen’ zou zijn geopenbaard.

Ronald Jan Heijn: ‘Begrippen als macht, geld, oorlog, zullen na het zien van deze film een andere betekenis krijgen. De film verklaart de grote wereldvraagstukken en reikt mogelijkheden aan om door een letterlijk ruimere manier van denken tot oplossingen te komen. Die ruimere manier van denken wordt verkregen door het bewustzijn zélf te verklaren. Met de doorgronding daarvan komen als vanzelf zaken als euthanasie, reïncarnatie, maar ook de “global warming” en de gaven van Uri Geller in een geheel nieuw perspectief te staan.’

In Staya Erusa, Find the Book of Knowledge komen vooraanstaande wetenschappers uit Europa en de Verenigde Staten aan het woord, onder wie de fysicus en Nobelprijswinnaar Brian Josephson. Bestsellerauteurs laten hun licht schijnen op thema’s als leven na de dood, maar ook de man van de straat. Een voormalig onderzoeksjournalist van The Times en de Sunday Times heeft een opmerkelijk verhaal over orgaandonatie en de gewezen astronaut Dr. Edgar Mitchell vertelt over zijn betrokkenheid bij het onderzoek, destijds naar het ‘fenomeen’ Geller gedaan. Officieren van NSA, INSCOM en de Amerikaanse CIA geven hun visie op vermeend buitenaards leven en andere ‘bijzondere projecten’ op het gebied van ‘the unexplained’.

Staya Erusa is een Engelstalige film, een Notion Picture waarin Ronald Jan Heijn als host fungeert. Na de voorvertoning in Nederland komt vanaf juni 2007 de film in dertien talen beschikbaar voor de rest van de wereld. Hij vormt het begin van een reeks, waarin vele vraagstukken onder de loep zullen worden genomen en verklaard.

Groter geheel & film

Staya Erusa,Find the Book of Knowledge is dus het begin van een opeenvolging van Notion Pictures in, zo verwachten we, de komende decennia. De film is een voorproefje, een glimp van wat gaat komen. In latere documentaires zal elk onderwerp dat nu in de film wordt aangeraakt, worden uitgediept en nader verklaard.

Onderwerpen in de film

DEEL 1 - BETEKENISVOLLE ONTMOETINGEN
De reis
Het verhaal van Uri Geller
Het verhaal van Harry Beckers

DEEL 2 - INZICHT IN BEWUSTZIJN
De oorsprong
Oorsprong van bewustzijn

DEEL 3 - INZICHT IN LEVEN EN DOOD
Proces van het overlijden
Leven na de dood
Reïncarnatie

DEEL 4 - GEVOLGEN VAN DEZE INZICHTEN
Paradigma-verschuiving
Medische gevolgen
Alleen in het heelal?
Atlantis

DEEL 5 - ENORME BETEKENIS
No Notion, No Action (Geen begrip, geen actie)Meer informatie vind u op: stayaerusa.nl


Source: http://www.niburu.nl

Sem comentários: