sexta-feira, 4 de maio de 2007

Global Warming,.... TUUUUUURLIJK

4 mei 2007Behoorlijk irritant, dat is wat het is!! Elke keer die "global warming", begrijpen mensen dan echt niet dat onze aardse cyclus om de zoveel tijd veranderd? Als we onze geschiedenisboeken erbij pakken, samen met onze weersklimaten dan zien we al snel genoeg dat er om de zoveel paar honderdjaar, eeuwen etc ons klimaat veranderd, zo hebben we een kleine ijstijd gehad, een grote ijstijd en alles wat er tussen in valt. Het is dus toch niet zo raar om je voor te stellen dat we gewoon weer in zo een fase zitten.

Wetenschappers hebben laten zien dat er eerst een periode krijgen met warm weer en dat het weer op de meeste plaatsen in de wereld zal veranderen, het kan zelfs extreem warm worden!! Pas daarna zal de ijstijd genadeloos toeslaan, en dit alles heeft te maken met de atlantische koud/warm golfstromingen.

Dus "global warming",.. het is maar hoe je het bekijkt!! Tuurlijk hebben wij als mensheid ook een aandeel in de vervuiling en hebben we totaal geen reden om trots te zijn op ons mens zijn, want hoe wij met onze planeet, mens en dier om gaan is schandelijk!!

Maar, wij zijn niet verantwoordelijk voor de opwarming, dat is namelijk iets wat onze planeet gewoon om de zoveel jaar van klimaat veranderd. Zoek het op, en vertel het verder,.. want ik ben het zo zat de de wereldleiders "ons" de gewone volk een schuldgevoel aan wil praten, zodat wij straks per persoon 225 euro extra per jaar mogen (moeten) gaan betalen. Later zal je zien dat het niet genoeg blijkt te zijn en zullen ze wel weer met één of ander raar verhaal komen, het eind resultaat is dat ze natuurlijk een forse internationale milieuheffing kunnen eisen van alles en iedereen dat adem haalt.


Wees wijs, en blijf bij jezelf
chiKaLees ook: http://www.vrijspreker.nl/vs/item/2007/05/klimaat-1462000000000-euro-per-jaar#nucleus_cf

Sem comentários: