sexta-feira, 11 de maio de 2007

OPROEP om de tijd te veranderen


Kabinet Balkenende IV is beëdigd op een astrologisch tijdstip dat aangaande de vooruitzichten voor de financiën eigenlijk niet beroerder gekozen had kunnen worden. Elke professionele astroloog weet dat je wel goed dronken moet zijn om een kabinetsperiode te starten met in de as tweede huis – achtste huis een bijna exacte oppositie Saturnus – Neptunus. In gewoon Nederlands: onder het tweede huis vallen onder meer staatskas, financiële reserves, banken en stock exchange. Onder het achtste huis vallen de belastingen, geld in allerlei fondsen gestoken en de financiën van de concurrentie uit het buitenland. Saturnus is al lastig in het tweede huis, een klassiek vinger-op-de-knip-aspect, en nu zit Neptunus er ook nog op te zieken. Veel troebelheid in de financiën, veel mislukte investeren, dingen die niet van de grond komen of zelfs zeer ernstige verliezen en blunders zijn mogelijk.

Natuurlijk is astrologie allemaal lariekoek en dat klopt als je dat gedoe op TV en in de krant serieus neemt, maar het wordt meteen anders als je praat over de serieuze beoefening van de Koning der Wetenschappen. Vandaar dat het kabinet nog niet eens één week na haar installatie al een tegenvaller had van geen 800 miljoen, zoals ingeschat, maar van twee miljard! Houd je wel rekening met de astrologische factor in je planning dan kun je leuke dingen doen met deze wiskunde van de tijd. Zo werd er voor de Euroborg, het nieuwe stadion van FC Groningen, wél een astrologische berekening uitgevoerd en deze pakte zelfs zo positief uit dat de net opgeleverde borg nu al moet worden uitgebreid voor een veel grotere publiekscapaciteit. India heeft veruit het grootste aantal geslaagde startende ondernemingen ter wereld en geen enkel bedrijf wordt daar gestart zonder het juiste tijdstip eerst te laten berekenen. Dit even ter introductie.

Als we globaal kijken hoe we alle grote problemen van onze tijd zouden kunnen typeren, dan meen ik te kunnen stellen dat in ieder geval het oplossen ervan ernstig gehinderd wordt door een fors gebrek aan holistisch inzicht en het feit dat het “officieel erkende” telkens weer het plausibele, het vooruitstrevende en het gezond verstand onder de pet probeert te houden. Het officieel erkende dient allerlei negatieve industrieel gewortelde en politiek beschermde conglomeraten.

...... lees het artikel uit spiegelbeeld hier

Een nieuw Nieuwjaar
Natuurlijk verkeert dit idee momenteel nog in het Don Quichottestadium en ben je hartstikke gek als je in de macht van de sterren gelooft, maar om de daad bij het woord te voegen, en omdat je toch ergens moet beginnen stel ik een ander Oud en Nieuw voor. Een politiek incorrect Oud en Nieuw gestart op een datum en tijdstip-combinatie die vriendelijk is voor de planeet en een maximale ruimte geeft aan algehele vernieuwing, niet in dienst van een wereldwijde doodscultuur, maar in dienst van een mens die in synergie met een gezonde levende aarde wil leven in plaats van deze om te vormen tot een kruising tussen een maanlandschap, winkelcentrum, de Verenigde Staten en een industrieterrein.

Kortom, ik heb gezocht naar een Oud en Nieuw kalender die een “Cultural Creative Nieuw Jaar” inluidt. Voor Moeder Aarde koos ik als Zonnestation het (vrouwelijke) aardeteken Stier, mede omdat het “kloppend hart” van de samenleving dan door de liefdevolle, creatieve Venus wordt aangestuurd in plaats van door die chagrijnige aartsconservatief Saturnus. Daarbij is het patriarchale al bijna tweeduizend jaar dominant in de wereld hetgeen de Yin-Yang balans flink verstoord heeft.

Hoe met Moeder Aarde wordt omgesprongen ligt in het verlengde van de eeuwen van onderdrukking van het vrouwelijke door het mannelijke. En dan is het helemaal handig om het Cultural Creative Nieuw Jaar op de Maan te baseren en wel op het moment dat terwijl Zon in Stier staat de Maan een samenstand maakt met de asteroïde Pallas. Pallas (genoemd naar de godin van de wijsheid Pallas Athena) volg ik sinds een jaar of vier en heeft zich ontpopt als verreweg de meest altruïstische, positieve kracht in ons Zonnestelsel. In horoscopen stimuleert dit hoger octaaf van Uranus genialiteit in dienst van Verlichting, vooruitgang en vrijheid. Pallas stond in samenstand met de Maan toen de Berlijnse Muur viel en het genie Nicola Tesla had Pallas in exacte driehoek naar zijn pars fortuna, het punt waar de Zon, Maan en Ascendant van Tesla in synergie verkeerden.

Vanwege de Maanbasis valt dit nieuwe, Nieuwjaar steeds op een andere datum en een ander exact tijdstip van de Maan-Pallas conjunctie (dus niet 00:00 uur). Waarom is de Maan-Pallas samenstand zo essentieel? Omdat de Maan een energie rechtstreeks in de wereldziel of het zogeheten wereldorgonveld binnensluist en deze daarmee krachtig in het collectief bewuste nestelt.

Dus kom in actie!
Help mee de hele achtergrondtrilling van de wereld te veranderen om te beginnen in Nederland en Vlaanderen. Breek de Saturnustijd en schep een nieuwe die duurzame Verlichting mogelijk maakt! Straks op 11 mei aanstaande om precies negentien minuten over elf ’s avonds zomertijd (23:19 uur CED) en vier het eerste Cultural Creative Nieuwjaar. In principe maakt het niet uit hoe, alleen het exacte tijdstip en de affirmatie (we beginnen het nieuwe jaar) is belangrijk.

Luidt het bijvoorbeeld in, niet met vuurwerk dat de vogels wegjaagt en de lucht vervuilt en maak er een theurgisch ritueeltje van. Plant zonnebloemen in je tuin, eet een schaaltje olijven (symbool van Pallas) in plaats van oliebollen en drink een glas water (symbool voor de Maan) of champagne. Sluit je ogen en visualiseer afwisselend een golvend, helder wit en prachtig diep oceaanblauw lichtveld waaruit zich een nieuwe Aarde vormt. Denk aan een prachtige bruisende levende Aarde, zonder leugens, dreiging en verplichte domheid, een Aarde vol bloemen en vlinders groen tot aan de horizon met heldere vogelrijke luchten, een toverbeeld samengesteld uit de mooiste opnames van National Geografic, maar dan zonder ondertitels en driedimensionaal.

Denk aan …Nou ja maak er iets moois van, visualiseer jouw Aarde van de toekomst, de Aarde van je kinderen en niet die van de hogere politiek, maar begin met dat mooie blauwe licht en de rest van het simpele ritueeltje, want het down(-to-earth-)loaden van de hemel werkt alleen als je op de juiste wijze, op het juiste tijdstip inlogt, liefst met miljoenen tegelijk.

Bekijk ook de site: wegaannaarhuis.nl

Source: wegaannaarhuis.nl

Sem comentários: